Openbare ledenvergadering op 9 oktober

Maandag 9 oktober is de volgende ledenvergadering van onze partij. Ook deze ledenvergadering is openbaar. Met andere woorden: ook al bent u geen lid dan bent u van harte welkom om mee te praten of het gewoon te ervaren of kennis te maken.

Op de agenda staan naast de actuele onderwerpen die momenteel plaatsvinden in de politiek, vooral onderwerpen die te maken hebben met de gemeenteraadsverkiezingen 2018.

Zo zal de kandidatenlijstcommissie zich voorstellen en een toelichting geven over de kandidatenlijst en de procedure daarvan. 

De programmacommissie bereidt het speerpuntenprogramma voor en zal daarover iets vertellen. En de campagnecommissie zal in grote lijnen aangeven wat de strategie wordt om onze partij zo goed en zoveel mogelijk voor het voetlicht te brengen bij onze inwoners tevens kiezers.

De vergadering wordt gehouden in de kantine van postduivenvereniging 'De Zilvermeeuw', te vinden aan de Zwembadlaan in Westerhaar (nabij sportpark Twistveen van vv Voorwaarts). Het begint om 20.00 uur.