Rolstoelbus Tyler

'Bankencrisis' eindelijk opgelost

De familie Beuving heeft vanavond te horen gekregen dat morgenvroeg (woensdag 24 mei) de verlengde parkeerplaats wordt aangelegd. Hiermee is eindelijk een oplossing gerealiseerd, waardoor de alleenstaande moeder haar zieke zoon Tyler op verantwoorde wijze in en uit de bus kan plaatsen In De Hoven te Vroomshoop.

Tekening Bakker Vd Goot

Afwezig college drijft Bakker Van der Goot tot wanhoop

“Het is voor GBT onverteerbaar dat weer een ondernemer het dupe wordt van een falend college van burgemeester en wethouders. En niemand van hen neemt de leiding in handen. Anarchie in optima forma”, aldus Marcus Elzinga van GemeenteBelangen Twenterand.

De Zandstuve

Inwoners draaien op voor duurder zwembad door onenigheid in CDA en ChristenUnie

“Het mag nooit zo zijn dat onze inwoners er financieel voor opdraaien om onenigheid of uit elkaar vallen van een fractie daarmee te voorkomen, zoals bij CDA en ChristenUnie aan de hand is. En dat is nu wel gebeurd”, zei fractieleider Mark Paters verbitterd tijdens het debat over de zwembaden.

De Mond Snoeren

Wethouder Van Abbema moet dorpsraden excuses aanbieden

GemeenteBelangen Twenterand vindt dat wethouder Van Abbema een slecht voorbeeld geeft door een oproep van drie dorpsraden via de media om te komen met een transparant en eerlijk zwembadonderzoek op vier locaties af te doen als “onbehoorlijk” en “polariserend”. Daarnaast komt ze met een dreigement: ze wil de subsidie van de dorpsraden naar aanleiding hiervan wellicht zelfs intrekken.

Buiten Spelen

Geld beschikbaar voor buiten spelende kinderen

Op initiatief van GemeenteBelangen Twenterand, mede ingediend door VVD, D66 en PvdA, is € 60.000 beschikbaar gesteld om buiten spelen voor de jeugd te stimuleren door met name nieuwe speelplekken in hun eigen buurt mogelijk te maken.

Skeelerbaan Vriezenveen

GemeenteBelangen Twenterand steunt skeelerbaan Vriezenveen

GemeenteBelangen Twenterand wil IJsclub De Eendracht helpen met het renoveren van hun skeelerbaan aan de Geesterenseweg in Vriezenveen door eenmalig een bedrag beschikbaar te stellen van € 30.000. “Met dit bedrag kan een nieuwe bovenlaag op de baan worden aangebracht en kan de club weer jaren vooruit”, stelt fractievoorzitter Mark Paters.