Alex van Veen

Volksvertegenwoordiger / raadslid

Ik ben geboren in Vroomshoop en woon sinds 1987 aan de Geerdijk en sinds een aantal jaren in Geerdijk. Ik ben getrouwd met Jannie Bove. We hebben twee dochters en een zoon, alle drie nog volop aan de studie.

Ik ben assistent-rayonchef bij Larcom Groentechniek en ben verantwoordelijk voor de begeleiding van mensen en werkzaamheden, planning en controle van het werk. Daarnaast ben ik actief lid van de ondernemingsraad.

Mijn grote hobby is het verbeteren van de 'Boergeit' door gerichte fokkerij. Ik kijk ook graag naar voetbal. Ik heb als secretaris zitting in het bestuur van de Fokcommissie Nederlandse Boergeit. Tevens help ik elders waar het nodig is in de geitenhouderij.

Ook ben ik kaderlid van het FNV en indien nodig help ik met het organiseren van acties, die in het verleden hard nodig bleken te zijn. De Adviesraad Sociaal Domein Twenterand maakte ik deel vanuit, maar sinds ik gekozen ben als raadslid is dit niet meer verenigbaar, zoals dat zo mooi heet.

Ik vind dat geweldig dat er mensen zijn die zich belangeloos inzetten voor een ander. Er zijn zo veel mensen die dat gelukkig nog doen. Meer dan we weten. En dat maakt de wereld om ons heen een stuk mooier.

Email: a.vanveen@twenterand.nl

Alex Van Veen Website
Leeftijd
58
Facebook
Bekijk profiel ›
Twitter
Bekijk profiel ›